Despre

Fondată de Theohari Cosmin Alexandru, Theohari Law Firm este astăzi o firmă de avocatură orientată exclusiv spre business, oferind servicii specializate de consultanță juridică în dreptul afacerilor, precum și servicii de reprezentare în raporturile dintre profesioniști, cu autoritățile administrative și cu instanțele judecătorești.

Propunerea noastră

Propunem un angajament pe termen mediu și lung. Plecând de la premisa că, pentru a fi utilă, o opinie juridică trebuie să fie focusată pe specificul de business al Clientului, preferăm stabilirea unui parteneriat pe termen mediu și lung, care să ne permită să înțelegem contextul activității partenerilor noștri, particularitățile afacerii și principiile care stau la baza strategiei de management. În acest fel, putem detecta și gestiona riscurile legale inerente activității curente, chiar de la apariția lor. Integrând opiniile juridice oferite în dinamică generală a organizației, securizăm business-ul fără a întârzia deciziile manageriale, din lipsa de coeziune a soluțiilor furnizate cu necesitățile reale ale companiei. Pentru noi, calitatea actului avocatial prestat se reflectă în consecințele optime obținute de client în planul aspirațiilor și al nevoilor sale.

Experiența noastră

Am furnizat servicii de consultanță juridică unora dintre cele mai mari companii de stat și private. Am conceput și negociat peste 3000 de contracte în domeniile în care clienții serviciilor noastre își desfășoară activitatea, am fost implicați în numeroase spețe vizând dreptul concurenței, insolvență, dreptul muncii, restructurări/reorganizări voluntare, transfer de întreprindere, investiții, analize structurale de cost, proiecte referitoare la atragerea de fonduri europene din FSE prin POSDRU/ PO CU. Am fost implicați în gestionarea a peste 3500 de litigii În față instanțelor judecătorești naționale, pentru apărarea drepturilor și intereselor Clienților noștri.

Experiență ISO 37001:2016

De asemenea, am fost prima firmă de avocatură, la nivel național, care a acordat consultanță juridică pentru implementarea sistemelor de management anti-mită conform Standardului Internațional ISO 37001:2016 – Anti-brirbery management systems. În urma serviciilor furnizate, Clientul nostru a obținut certificarea sistemului de management anti-mită sub egidă RINA / ACCREDIA, devenind prima companie multinațională prezența în România care deține o certificare internațională anti-mită. În continuare, suntem prezenți pe piață de profil acordând consultanță unor importante companii de stat și private în scopul implementării și certificării sistemelor de management anti-mită conform ISO 37001.